Certificaat verlengen

Wanneer je je NLP opleiding bij Frame bv of een ander instituut dat aangesloten is bij The Society of NLP hebt afgesloten met een goed gevolg, ben je in het trotse bezit van je officiële NLP certificaat. En lid van The Society of NLP gedurende twee jaar. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien staat er een datum op je certificaat, dat is de datum waarop je je certificaat moet verlengen. We hebben al vaak de vraag gekregen hoe je dat precies moet doen, we leggen je in simpele stappen uit hoe je dat kan doen. 

Het verlengen van je certificaat is je eigen verantwoordelijkheid. Houd het daarom goed in de gaten wanneer de termijn van twee jaar af dreigt te lopen. We raden je sowieso aan om ongeveer drie maanden voordat je certificaat afloopt je verlenging aan te vragen. 

Scan00011. Als je je Master Practitioner hebt behaald of het trainersniveau, hoef je alleen maar het hoogste niveau te verlengen. 

2. Op je certificaat staat een code, deze heb je nodig voor je verlenging. Houd hem daarom bij de hand.

3. Ga vervolgens naar deze website: http://www.society-of-nlp.net/crrform.php en vul je gegevens in. Als je hem volledig hebt ingevuld wordt je aanvraag ingediend. Wanneer de Society of NLP nog vragen heeft ontvang je een e-mail. Daar moet je onder andere vertellen hoe je de afgelopen twee jaar bezig bent geweest met je NLP ontwikkeling. Wat je hebt geleerd en hoe je NLP hebt toegepast. 

4. Certificering kost normaal 200 dollar, maar deze kosten zijn al verrekend in je opleidingskosten. Op dit moment is verlenging nog gratis, maar dat kan in de toekomst veranderen. Mocht het veranderen, dan delen wij natuurlijk die informatie zodat je altijd goed op de hoogte bent. 

5. Na het invullen van de formulieren krijg je een email met een bijlage met daarin een vernieuwde overeenkomst. Als je dit invult kan je het als pdf uploaden en weer terugsturen via de mail. Na een aantal weken krijg je je nieuwe certificaat in de brievenbus. John La Valle zelf zegt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuw systeem. Maar hij weet nog niets zeker! We houden je sowieso op de hoogte. 

Wat als je je certificaat niet op tijd hebt verlengd? 
Wanneer de termijn verstreken is en je certificaat dus is verlopen, mag je geen gebruik meer maken van de rechten die je hebt ontleend aan het certificaat. Je mag bijvoorbeeld geen trainingen meer geven als trainer of geen foto’s/NLP logo’s en ander NLP materiaal meer gebruiken. 
Natuurlijk kan je de datum over het hoofd hebben gezien en er plotseling achter komen dat je certificaat is verstreken. Het beste is dan om contact op te nemen met The Society of NLP. Zij zullen met je meedenken en ervoor proberen te zorgen dat je certificaat alsnog kan worden verlengd. 

Succes en we hopen dat je nog lang van je NLP certificaat mag genieten! 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*