Investeer deze zomer in jezelf en kom naar onze NLP opleiding!

Posted by Connie Keurentjes  /   juni 20, 2014  /   Posted in Opleidingen  /   No Comments

Helaas is het niet meer mogelijk om jezelf aan te melden voor onze zomeropleiding. We starten in september weer met onze najaarsopleiding NLP Practitioner. Je bent van harte welkom om dan je opleiding bij ons te volgen. Meer informatie over NLP? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken we naar je persoonlijke vraag en mogelijkheden. 

Hoe investeer jij dit jaar je vakantiegeld? Heb je er rekeningen mee betaald, spaar je het voor later, ga je ermee op vakantie of wil je het dit jaar in jezelf investeren? Is dat laatste het geval, dan hebben wij een mooi aanbod voor jou. Investeer deze zomer in augustus een week in jezelf. Blok zeven dagen in je agenda en laat je onderdompelen bij Frame in een weldadig NLP bad. Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling wat zowel voor je privé leven als je werk een heleboel deuren gaat openen. In slechts zeven dagen bieden wij jou de NLP Practitioner. Korte lijnen, ideaal voor de drukke professional. 

NLP in zeven dagen? 

In deze tijd is het continu schipperen tussen wat je werk en je omgeving van je vraagt. In de drukte van alledag verdwijnt je eigen ontwikkeling al snel naar de achtergrond. Dat is begrijpelijk, maar wel zonde. Investeer in jezelf want daarmee versterk je je positie en ervaar je meer succes in elk aspect van je leven. NLP is een uitstekend middel om jezelf een flinke powerboost te geven op ieder gebied van je ontwikkeling. 

terrasachtertuin-_-1333526335v1Voor alle drukke professionals bieden wij deze zomer de uitdaging om in slechts zeven intensieve dagen een internationaal erkend certificaat te halen! Gun jezelf één week van 4 tot 11 augustus waarin alle aandacht op jou en je persoonlijke ontwikkeling ligt. Je leert vaardigheden en technieken om je eigen kracht te ervaren en te bevorderen. 

Voor wie?
Iedereen die graag wil leren, het beste uit zichzelf wil halen en dat het liefst zo efficiënt en snel mogelijk doet. Iedereen kan meedoen die persoonlijk en zakelijk wil groeien, die toe is aan een volgende stap, zichzelf wil inspireren tot grotere hoogten, steviger en losser in het leven wil staan of die met mensen omgaat en werkt. Al je competenties worden aangescherpt en je staat sterker dan ooit.

Wat ga je leren?
We gaan aan de slag met onder andere sprankelend leren spreken, hoe je je uitstraling kunt versterken, de effecten van taal, het aansluiten op anderen zonder je eigen opvattingen te verliezen, focus op en het begrijpen van elkaar. Je maakt een toer door het brein en leert hoe wij onze gedachten vormgeven. Dompel jezelf onder in een weldadig 7-daags NLP bad en we beloven je dat je na deze opleiding anders in je eigen schoenen staat. 
Het zijn lange dagen van 10.00 uur tot 18.00 uur, daarom raden we aan om de avonden vooral in het teken van ontspanning te laten staan. 

Zomerse prijs: 2295 € (exclusief BTW). Met aantrekkelijk belastingvoordeel zodat je ruim een derde van het bedrag kunt terugkrijgen. 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*