Kennismaken

Gratis kennismaken met ons en NLP?

Voor veel mensen is het belangrijk om de trainers en de trainingsomgeving te kennen voordat ze beslissen of ze het juiste opleidingsinstituut gevonden hebben. Wat ons betreft kun je kwaliteit en internationaal erkend al afvinken. Die garantie heb je bij ons! Dan rest de kennismaking met ons en onze trainingslocatie. Daarvoor bieden we met plezier 2 mogelijkheden: een kennismakingsavond of daggast zijn tijdens een opleiding.

De kennismakingsavond
summernihgt1
Een paar keer per jaar organiseren we onze Spring- Summer- en Winternights. Een kennismakingsavond op de trainingslocatie van 19.00 uur tot 21.30 uur waarop er twee concrete NLP technieken worden uitgelegd. En natuurlijk kun je tijdens deze avonden, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, al je vragen stellen. De eerstvolgende kennismakingsavonden zijn op donderdag 14 januari en 4 februari 2016. 
Aanmelden voor de open avond op 14 januari kan via de link

Daggast
Wij zorgen ook op een aantal opleidingsdagen voor gasten. NLP is immers mensenwerk en dat betekent: oefenen, oefenen, oefenen. Daar horen mensen bij. De deelnemers kunnen zo met ‘wildvreemden’ werken en zich spiegelen aan hen. We horen vaak terug dat de gasten het prachtig en heel leerzaam vinden om op deze manier kennis te maken met NLP. En misschien wil je zelf eerst gast zijn, of ken je mensen die gast willen zijn wanneer jij je opleiding bij ons volgt? Alles kan en iedereen is welkom.

groepstraininggrotezaalnl-_-1333528877v1Gasten of jezelf aanmelden kan via de email of telefonisch, zodat wij kunnen informeren over wat hen of jou te wachten staat en het programma die dag gewoon doordraait voor de cursisten. En dat is wel zo prettig voor iedereen. En oh ja: gasten werken en lunchen gezellig gratis mee die dag.

Voorbereiding: Je hoeft niets te doen, wij praten je onder het genot van een kopje koffie/thee even bij en je kunt zo aanschuiven. En vragen stellen kan natuurlijk na afloop van je bezoek.
Tijden: van 09.30 – 17.30 uur
Locatie: Frame, Gilzeweg 26 te Bavel, vlakbij Breda.

Inschrijven/Informatie: via info@nlp-opleidingscentrum.nl of bel 0161 – 450045. 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*