Over NLPmenu

Welkom bij NLP MENU

NLP Logo

Op deze website vind je NLP nieuws, taal en tools. 
Via de menubalk kun jij  je menu samen stellen. 
Kies wat je lekker vindt.  Of wat gezond voor je is.
De website is bedoeld om jouw NLP springlevend te laten blijven. Een duwtje in de rug, of een stok achter de deur. Net wat je nodig hebt of wilt.

Je kunt ‘proeven’ voor jezelf (testjes doen via https://twitter.com/NLPmenu onder de naam de #NLProef) en je kunt er steeds meer en nieuwe technieken vinden die je alleen of samen kunt doen.

Bovenal willen we je een kijkje in de keuken van NLP geven door zeer diverse achtergronden, inspirerende plaatjes en teksten te bieden. We bloggen en tweeten en vinden het leuk als je reageert.

Deze website is er namelijk vooral voor jou. Om vragen te stellen en wetenswaardigheden via ons te delen met mede-NLP’ers.

En wil je (weer) eens oog-in-oog met ons staan en samen met anderen NLP oefenen, ben je van harte welkom op de Super VISIE! Dagen. Lekker oefenen met andere NLP’ers. Je betaalt niets voor een compleet verzorgde dag. De eerstvolgende Super VISIE is op vrijdag 19 februari 2016. Meer informatie en nieuwsgierig naar de volgende data ?

Jouw investering is jouw NLP beoefenen! Wij zorgen voor een heerlijke lunch, koffie/thee/water en de aanwezigheid van trainers. Je mag van tevoren via de mail aangeven wat je op jouw NLPMenu wilt hebben die dag. Wil je iemand mee laten snoepen die ook NLP wil gaan doen? Dat kan, laat het ons dan van tevoren weten.

Gratis kennismaken met NLP?
Je hebt bij ons 2 mogelijkheden: je komt naar één van onze speciale avonden (Summer-, Winter- of SpringNights) of je komt tijdens de opleiding een keer gezellig als daggast meedoen!  Je hoeft niets voor te bereiden, wij zorgen dat je prettig kunt aanhaken. Vraag ons naar de informatie en tijden. De eerstvolgende open avonden zijn op 14 januari en 4 februari 2016! Aanmelden voor de eerstvolgende open avond kan hier. 

handmenu

Zet wat vlaggen uit op je tijdlijn en neem regelmatig een kijkje op NLPMenu!

Heidi en Connie

 

 

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*