Uitnodiging & vooruitblik opleidingsprogramma 2015

Posted by Connie Keurentjes  /   oktober 13, 2014  /   Posted in Agenda  /   No Comments

Net voor de drukke, koude en hopelijk gezellige wintermaanden staan er nog interessante dagen op onze NLP agenda. We willen je van harte uitnodigen voor een dag Familieopstellingen en als je NLP Practitioner of Master bent ook voor de Super VISIE. Ben je NLP Practitioner en wil je meer? Kom op dinsdagavond 18 november naar onze inloopavond over de Masteropleiding die in april 2015 start. 

Familieopstellingen 

familieopstellingenConnie krijgt regelmatig de vraag of we dit jaar nog familieopstellingen organiseren. Dit hebben we al vaak gedaan en deze dagen zijn altijd erg bijzonder. We vinden het super leuk als jullie met ons meedenken, vandaar dat we voor het einde van het jaar nog een dag familieopstellingen op de agenda hebben gezet!

Ben jij je bewust van de invloed van jouw omgeving op jou en andersom? Met een familieopstelling kun je patronen naar de oppervlakte brengen waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had en al helemaal niet waar het vandaan komt. Dankzij deelname aan een familieopstelling krijg je meer inzicht in jezelf en daarom ook meer (be)grip voor jouw emoties en handelingen.

Je kunt meedoen als toeschouwer, vraagsteller of representant. De vraagsteller stelt zijn vraag en de representant neemt de rol aan van iets of iemand, gebaseerd op het verhaal en de vraag van de vraagsteller. Als representant of toeschouwer kun je kennismaken met familieopstellingen zonder dat je zelf al je verhaal hoeft te delen. Het kan je eigen vragen ophelderen en deelname wordt vaak als een zeer bijzondere eraring gezien.

Hoe gaat het in zijn werk? 
Je hebt geen voorkennis nodig voor een opstelling. Je wordt zorgvuldig geïnstrueerd bij aanvang. De opstelling wordt verzorgd door Connie Keurentjes, zij is opgeleid in systemisch werken aan het Bert Hellinger Instituut Nederland.

Datum: zaterdag 22 november van 9.30 uur tot 12.30 uur. 
Voor een opstelling betaal je 80 euro. Wanneer je een NLP opleiding bij Frame hebt gevolgd krijg je 50% korting en betaal je maar 40 euro. De kosten als representant zijn 20 euro. Deze dag hebben we de tijd voor drie opstellingen en de dag gaat door bij een minimum van 8 representanten.

Aanmelden kan via d.depoorter@framebv.nl

Super VISIE 28 november
succes-plaatVrijdag 28 november is het weer tijd voor Super VISIE bij Frame. Een dag waarin het opfrissen, ervaren, oefenen en bijleren van NLP centraal staat. We zijn benieuwd hoe het met jou en het ervaren en integreren van NLP gaat. We staan de hele dag ter beschikking van jou. Er is altijd voldoende ruimte voor jouw inbreng of leerdoel. Wil je een leerdoel voorbereiden van te voren?

Informatie
De dag begint om 10.00 uur, vanaf kwart voor 10 ben je welkom voor een kop koffie en thee. We gaan door tot ongeveer 15.00 uur. Lunch is inbegrepen en wordt verzorgd door onze vaste traiteur. Er zijn geen kosten verbonden aan de Super Visie. Wil je jezelf wel even aanmelden van te voren? Dat kan via d.depoorter@framebv.nl

NLP LogoOpleidingsprogramma 2015
Ook in 2015 biedt Frame weer verschillende NLP opleidingen aan. In het voor- en najaar organiseren we de NLP Business en Communicatie opleiding. Voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast gaan we in april van start met een NLP Master. Wil je meer informatie over ons opleidingsprogramma? Neem dan een kijkje op onze website.

Je bent ook van harte welkom tijdens onze open avond op 29 januari. Hierin kan je laagdrempelig kennismaken met NLP. Er worden tijdens deze avond twee NLP technieken getoond. 
Ben je al NLP Practitioner en wil je meer? Dan bieden we op dinsdag 18 november een open avond aan over onze NLP Masteropleiding. Inschrijven kan via d.depoorter@framebv.nl

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*